Home Webshop Mijn account Mijn verlanglijst0 Blog by Bir!

Over Birgit

Als echte creatieveling ben ik, Birgit, degene die jouw bestelling met veel plezier maakt. Sterker nog, bij iedere bestelling die binnenkomt doe ik steevast een dansje!

Toen ik in 2014 begon om gepersonaliseerde Bentostickers voor mijn dochter Sophie te maken, werd mijn omgeving steeds enthousiaster. Dit was zo’n succes dat ik besloot om mijn passie voor stickers uit te breiden met een heuse webshop. Inmiddels is mijn webwinkel dan ook gevuld met veel meer dan stickers. Van babyartikelen, cadeautjes voor leerkrachten, handgemaakte artikelen, strijkapplicaties tot T-shirts; ik maak alles helemaal naar wens. Als grafisch vormgever kan ik zelfs plaatjes op maat maken!

Gelukkig heb ik alle hulp van mijn dochter, die ook wel door het leven gaat als mijn lieftallige assistente. Als moeder weet ik hoe belangrijk zo’n gepersonaliseerde lunchbox voor een kind kan zijn, voorzien van die ene speciale dino of een echte prinses. Daarom maak je mij niet blijer als ik hoor dat kinderen staan te springen na ontvangst van mijn pakketjes. Alles wat ik doe, doe ik dan ook met passie.

Koffieleut met een passie voor cadeautjes

Als echte koffieleut kan ik enorm genieten van het knutselen en klaarmaken van bestellingen. Met een lekker (zwart) ‘bakkie koffie’ naast me, zorg ik ervoor dat iedere bestelling als een feestje wordt ingepakt. Ik vind het geweldig om mee te denken over een origineel cadeautje voor de juf of meester, of een gepersonaliseerd kraamcadeautje voor een pasgeboren baby.

Naast ‘Made By Bir!’ heb ik ruim 10 jaar ervaring in het basisonderwijs. Als juf weet ik dan ook feilloos aan te voelen waar kinderen van houden. Toen ik nog voor de klas stond, realiseerde ik me al hoe belangrijk een leuke lunchtrommel is.

Sinds afgelopen zomer heb ik mijn assortiment uitgebreid met Broodtrommelkaartjes; kaartjes voor in de broodtrommel! De eerste set bestaat uit 24 kaartjes met elk een mijlpaal van een schooljaar( de eerste schooldag, het begin van de verschillende seizoenen, de aankomst van Sint, de verjaardag, enz) en een blanco kaartje. De tweede fysieke set is speciaal voor kleuters en de seizoenen staan centraal.

Naast de fysieke sets zijn er ook 2 download sets; een set speciaal voor leerkrachten en een Advent set. De Advent set bestaat uit 24 kaartjes, de leerkrachten set uit 28 kaarten met tekst en 4 blanco kaarten. Bij de Advent set kan je kiezen voor de kleurplaat versie of de al ingekleurde versie.

Birgit - Made by Bir!
📸 lizetbeek.nl

Typisch Bir(git)

❖ Ik ben dol op de kleur roze en het eerste wat ik dacht toen ik een meisje kreeg, was: yes, ik mag losgaan met roze kleertjes!

❖ Toch heb ik inmiddels een hele stoere dochter die totaal niet van roze houdt, gelukkig mag ik regelmatig leuke roze bestellingen maken 😉.

❖ Ik ben geboren en getogen in Enschede, waar ik samenwoon met mijn gezin en onze 3 katten.

❖ Muziek is heel belangrijk voor mij, in 2019 ben ik zelfs naar beide concerten van Pink in Nederland geweest.

❖ Wist je dat ik altijd riep dat ik niet creatief was? Inmiddels heb ik het tegendeel wel bewezen!

❖ Disney is my middle name; ik ben echt dol op alles wat met Disney te maken heeft.

❖ Je mag mij wakker maken voor: niets! Laat mij maar lekker slapen.

❖ Ik ben echt fan van Bento. Niet alleen maak ik graag stickers ervoor, ook vind ik het leuk om de lunchtrommel van mijn dochter te vullen met originele en gezonde dingetjes.

Ben jij op zoek naar Bentostickers voor jouw kind(eren) of zoek je een origineel én handgemaakt cadeautje? Wees welkom om rustig rond te neuzen in mijn webshop of stuur me gerust een e-mail als je iets specifieks zoekt; ik help je graag op weg!

Naar de inhoud springen