Alles leuk en aardig, maar wat heb ik er aan?

Ik kan me zo voorstellen dat je dit denkt als je op mijn site komt. Waarom ben ik Made by Bir! begonnen en hoe kan ik jou helpen?

Made by Bir! is begonnen als een uit de hand gelopen hobby en is de afgelopen jaren steeds veranderd. Ondertussen heb ik wel een duidelijk doel voor ogen: Broodtrommels van binnen (Bento en Broodtrommelkaartjes) en buiten (Bentostickers en Broodtrommelelastieken) ’versieren’.

Wat heb jij hier aan? Hopelijk een heleboel! Ik wil namelijk laten zien dat beginnen met Bento lunches maken helemaal niet moeilijk is. Om je hiermee te helpen deel ik de lunches die ik zelf maak (elke dag in mijn stories), recepten en handige accessoires. 

Daarnaast deel ik uiteraard ook mijn Bentostickers en Broodtrommelkaartjes. Beide vanuit een eigen behoefte ontstaan. De Bentostickers maak ik alweer bijna 5 jaar en de Broodtrommelkaartjes heb ik op mijn 40ste verjaardag gelanceerd. Er zijn nu 5 fysieke sets en meerdere downloadbare sets te vinden in mijn webshop en dit zullen er zeker meer worden.

Maar hoe kan een Bentosticker of Broodtrommelkaartje jou helpen?

De Bentosticker (of Broodtrommelsticker) maakt van de broodtrommel van jouw kind een unieke broodtrommel. Je kind kan zelf een sticker uitzoeken of jij kiest voor je kind. Elke sticker wordt speciaal gemaakt, met de naam van het kind. Hij of zij krijgt dus een unieke sticker en dus ook een unieke broodtrommel. Hierdoor kan hij of zij zich heel speciaal voelen en dat is goed voor het zelfvertrouwen.

Bentostickers

En voor datzelfde zelfvertrouwen zijn de Broodtrommelkaartjes ook in te zetten. De blanco kaart die in elke set zit, zou je wekelijks mee kunnen geven met een lieve boodschap. De Schooljaar mijlpaalkaarten laten je kind stilstaan bij alle bijzondere gebeurtenissen in het schooljaar zoals de eerste schooldag, de schoolfotograaf of de eigen verjaardag.

Broodtrommelkaartjes en Bentosticker
Schooljaar Mijlpaal kaarten set

De kleuter set rondom de seizoenen is goed voor de woordenschat van je kind en de letterkennis wordt vergroot. Hij of zij zal zich al heel groot voelen als het kan ‘lezen’ wat er op de kaartjes staat.

De seizoenen

In de Motivatie set zitten 24 quotes of motivaties die het zelfvertrouwen van je kind vergroten. Denk aan ’Je kan het!’, ‘Zet ‘m op! Ik geloof in jou.’ of ‘ALLES is leuker met jou!’

Motivatie kaartjes set

En als laatste heb ik 2 sets Affirmaties uitgebracht. Beide sets bevatten 24 (positieve) affirmaties die je kind kunnen helpen bij het vergroten van zijn/haar zelfvertrouwen.

De kaartjes heten Broodtrommelkaartjes, maar je kan ze ook naar iemand sturen, op de spiegel plakken, onder het ontbijtbord verstoppen of op het kussen leggen zodat je kind voor het slapen gaan een lief kaartje vindt. 

En als laatste heb ik Broodtrommelelastieken aan mijn assortiment toegevoegd. Deze elastieken passen om de verschillende Yumboxen, maar ook om de trommels van Tyrell Katz. De elastieken maak ik zelf en zijn iets minder elastisch dan de naam laat geloven. Ik maak de elastieken van elastisch band. Er zit minder rek in dan in bijvoorbeeld het elastiek in je kleding maar genoeg om de trommel dicht te houden.
De standaard breedte van het elastiek is ongeveer 15 mm. Het bredere elastiek is ongeveer 20 mm breed.

Broodtrommelelastiek regenboog

Mijn missie is dus van broodtrommels feestjes maken door de binnenkant èn de buitenkant te ‘versieren’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Ga naar de inhoud