Home Webshop Mijn account Mijn verlanglijst0 Blog by Bir!

F.A.Q.

Hoe plak ik de sticker op de broodtrommel?
De plakhandleiding vind je hier.

Kan ik de sticker nog een keer gebruiken?
De stickers zijn voor eenmalig gebruik en kunnen helaas niet nog een keer gebruikt worden.

Blijven er resten achter als ik de sticker verwijder?
Als het goed is, blijven er geen resten achter als je de sticker verwijderd. Mochten er toch resten achterblijven, dan zijn deze makkelijk te verwijderen met een schoonmaakdoekje.

Kan ik ook zelf een plaatje aanleveren voor een sticker?
Dit kan zeker, maar ik mag niet zomaar alles maken. Hiervoor kan je een maatwerk sticker bestellen.

Kan ik de sticker op alle type broodtrommels plakken?
Dat kan zeker, zolang het oppervlak maar glad is.

Wat zijn de afmetingen van de stickers?
De afmetingen voor de Drink/Snack in the Box zijn maximaal 5 x 8 cm, de Mini Snack zijn maximaal 8 x 8 cm, de Classic/Panino maximaal 10 x 10 cm en de Tapas maximaal 12 x 12 cm.

Waarom krijg ik eerst een voorbeeld? Zonder eerst het voorbeeld te sturen heb ik de sticker toch sneller in huis?
Toen ik net met het maken van de stickers begon, verstuurde ik geen voorbeelden en kreeg ik terug dat hier belang bij was. Ik centreer de naam standaard onder de afbeelding, maar bij sommige afbeeldingen stond het mooier om de naam meer links of juist rechts uit te lijnen. Daarnaast is het een extra spellingscheck. Ik heb al eens meegemaakt dat er een typefout in de naam zat die gelukkig bij het checken van het voorbeeld opgemerkt werd.
Verder kan je een naamsticker in een bepaald lettertype bestellen. Misschien vind je het lettertype wel mooi bij de voorbeeldnaam, maar is het hem net niet bij de naam van je kind. Dit zou je zonder check vooraf pas zien als je de sticker in huis hebt en dan kan ik niks meer aanpassen.
Omdat de stickers gepersonaliseerd zijn, vallen ze buiten het herroepingsrecht.

Waarom krijg ik het voorbeeld in het zwart en niet in de gekozen kleur?
Mijn ontwerpprogramma beschikt niet over de precieze kleuren van het materiaal waar ik de stickers van maak. Hierdoor zat er standaard verschil tussen het voorbeeld en de fysieke sticker. Omdat ik bleef uitleggen dat de kleuren niet overeenkomen, heb ik ervoor gekozen om standaard alle voorbeelden in het zwart te maken.

Kunnen de broodtrommels en bekers met sticker in de vaatwasser?
Het stickermateriaal is waterbestendig, maar kan loskomen in de vaatwasser. Ook kan er door de hitte van de stoom luchtbellen ontstaan onder de sticker. Daarom raad ik het met de hand afwassen aan. Mocht je toch liever de broodtrommels en bekers in de vaatwasser zetten, dan is dat geheel voor eigen risico.

Hoe lang duurt het voor ik de sticker in huis heb?
Ik verzend alles met PostNL en met Track & Trace. Na akkoord op de voorbeelden worden de stickers binnen 3-6 werkdagen verzonden (vrijdag, zaterdag en zondag zijn geen werkdagen). Meestal bezorgt PostNL een dag nadat ik het verzonden heb. Mocht je bericht hebben gehad dat je bestelling verzonden is, maar na een week nog niks ontvangen hebben, dan hoor ik dat graag. Dan start ik een onderzoek bij PostNL om uit te zoeken waar je bestelling blijft.

Kan de naam ook in een ander lettertype?
Dat kan zeker. Ik gebruik standaard Cooper Black, maar als je liever een ander lettertype wilt, kan je dit altijd via het opmerkingenveld in de winkelwagen doorgeven. Ik neem dan contact met je op.

Naar de inhoud springen